Alexander Samsig

SeniorkonsulentNøkkel­ferdigheter

Java, Kotlin, Scala, TypeScript, React, AWSErfaringer fra

Domstoladministrasjonen, Q-Free, TietoEvry, WTW, Signicat


Alexander har en Bachelor i Software Development med særskilt fokus på databaser fra Copenhagen Business Academy. Han har siden bygget på sin kompetanse ved å gjennomføre en rekke kurs med sertifiseringer innen systemutvikling, data science og arkitektur. Alexander har omfattende erfaring med blant annet Java, Scala og Kotlin på backend. Innen sky-teknologi har han både prosjekterfaring og sertifisering på AWS og Azure. Han har også erfaring med utvikling av produkter innen helse-, bank- og finanssektoren.

Alexander er aktiv i utviklingsmiljøet, og bidrar i fritiden på lokale meetups og Open-Source. Han deltar aktivt på foredrag lokalt innen diverse utviklings temaer, og bidrar også selv med foredrag. Han er også et aktivt medlem i Java Brukerforeningen i Norge (javaBin), hvor han er leder av styret, og han er også et medlem av programkomitéen for Trondheim Developer Conference.

Med hans analytiske og skarpe tilgang til problemstillinger, koblet med hans gjennomføringsevne, er Alexander en verdifull ressurs i enhver situasjon. Hans innstilling og smilende atferd, gjør også at han enkelt smelter inn i nye teams.

Roller

  • Arkitekt
  • Tech lead
  • Team lead
  • Utvikler